Fofo mo le 'ai alava le tutusa ma le Spandex Jersey Fabric Curling

E faʻafefea ona foia le faʻafitauli o le 'ai alava le tutusa i le itu lava o le lalagaina o nila i le gaosiga o jacquard fulu faʻapitoa?

I totonu o le masini lalaga o le jacquard, pe a uma ona faʻapipiʻi nila lalaga e ave ai le alava, o loʻo i ai se faʻailoga o loʻo totoe "fiber fusi" i luga o le doffer, lea e fetaui ma le vaega pito i lalo o le ulu carding e le o nila.Fa'apea o le vaega lenei o nila lalaga o lo'o fa'aoga foi ma ave Fiber, o le a matua mama le pito i luga o le doffer, e leai se "fiber fusi", o le a lava le umi e i ai se nila i lenei "fiber fusi" e piki ai le. fiber, o le a tele atu alava nai lo isi nila lalaga, ma o le a aliali mai i le itu lava.O le alava e le tutusa, o lona uiga o le ki o le aveese lea o le "fiber band" o loʻo iai i luga o le doffer.Faʻamalosia le asiasiga o le taʻavale faamama ma tausia i se tulaga lelei galue, ma o le a leai se fiber le tutusa 'ai i le itu umi.

06

I le faaopoopo atu i le togafitiga pito i le taimi e maeʻa ai, e i ai se isi auala e foia ai le faʻafitauli faʻafefe o le spandex jersey?

Hemming o se uiga o ie lalaga, lea e mafua mai i le vulu e taumafai e faʻasaʻo i lalo o le gaioiga o lona lava faʻalavelave i totonu pe a uma ona punou le vulu i le faagasologa o le lalaga.O a'afiaga e a'afia ai le fa'a'ofu'ofu e aofia ai le fausaga o ie, mimilo vulu, mafiafia laina vulu, umi matasele, elasticity vulu ma isi.E lua auala e faʻatoʻilaloina ai le faʻafefeteina: tasi o le aveese lea o le mamafa i totonu o le vulu e ala i le faʻatulagaina o le vevela maualuga;o le isi o le faʻaaogaina o le fausaga o le ie e faʻafefe ai le mamafa o totonu o le vulu.

O le jersey e tasi o se ie itu e tasi, o lona faʻapipiʻiina o se mea faʻapitoa, pe a uma ona faʻaopopoina le vulu spandex, o le tikeri o le faʻafefeteina e faʻamalosia, ma ona o le spandex e le faʻasaʻo i le maualuga o le vevela, o lona setiina o le vevela ma le taimi e faʻatapulaʻaina, o lea e le mafai ona faʻatulagaina e. faʻatulagaina O le mamafa o totonu o le vulu e faʻamalolo lelei, ma o le ie maeʻa o le ai ai pea se tikeri o le curling, ma o le tele o le a avea ma fua le maalofia i le faʻamaeʻaina o le faagasologa.

Ae ui i lea, i le faiga o lalaga, o suiga i le fausaga o le ie e mafai foi ona faʻaaogaina e faʻatoʻilaloina pe faʻaitiitia ai le faʻafefe o le ie.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le piqué mesh e tasi le itu e leai se mea faʻapipiʻi, o lea e mafai ai ona lalaga le fausaga mata i totonu ole 2cm i itu uma e lua o le laina tatala ie e foia ai le faʻafitauli o le ofuina o jersey.O le faiga o le lalaga e fa'apea.

Fa'atulagaina o nila lalaga: O nila lalaga e fa'atulaga i le fa'asologa o le AB…ABABCDCDCD...CDCDCDABAB...AB, ma le tulaga o nila lalaga CD o le fausaga mata i itu uma e lua o le laina lautele matala.

Fa'atulagaina o kamela: 4 auala i se matasele, ma o le fa'atulagaina o kamela o lo'o fa'aalia i le siata o lo'o mulimuli mai.

05


Taimi meli: Sep-08-2021