Kamupani Va'a: 40-futu pusa o le a le lava i le kuata muamua o le 2022

1

Ua lata mai le tumutumuga o uta o le Spring Festival!Kamupani Va'a: 40-futu pusa o le a le lava i le kuata muamua o le 2022

Na taʻua e Drewry, talu ai nei le televave o le faʻateleina o Omicron, o le lamatiaga o le faʻalavelaveina o le sapalai ma le feteʻenaʻi o maketi o le a tumau pea i luga i le 2022, ma o faʻaaliga na tutupu i le tausaga ua tuanaʻi e foliga mai e toe foʻi mai i le 2022.

O le mea lea, ua latou manatu o le a toe faaopoopo le taimi e toe faafoi ai, ma o le a atili ai ona pisi uafu ma nofoaga, ma latou fautuaina ai le au fai uta ia sauniuni mo le tele o tuai ma faaauau pea le taugata o felauaiga.

Maersk: I le kuata muamua o le 2022, 40-futu koneteina o le a le lava sapalai

Ona o le tuai i taimi o felauaiga, o le a faʻaauau pea ona faʻatapulaʻaina le gafatia, ma o loʻo faʻamoemoe Maersk o le a tumau pea le avanoa i le Tausaga Fou atoa.

O lo’o fa’amoemoe o le a le lava le sapalai o pusa e 40 futu, ae o le a iai se faʻasili o container 20-futu, aemaise lava i Greater China, lea o le a iai pea le le lava o container i nisi o vaega aʻo lumanaʻi le Tausaga Fou.

2

A'o tumau pea le malosi o mana'oga ma o lo'o i ai le tele o fa'atonuga, o lo'o fa'amoemoe le Maersk o le a fa'aauau pea ona tumu le maketi i fafo.

O le tuai i taimi o felauaiga o le a mafua ai le pa'u o le gafatia,o le a sili atu ona fufusi le avanoa i le Tausaga Fou.Ole aofa'iga ole mana'oga mai fafo o lo'o fa'amoemoe e tumau pea ile tulaga tutusa.

Fa'ate'a va'alele ma osooso uafu a'o le'i o'o i le Tausamiga o le Tautotogo, va'ava'ai va'ava'a, ma fa'alavelave fa'alavelave e masani lava

Faatasi ai ma le 545 malaga faʻatulagaina i luga o auala tetele i luga o le Pasefika, Trans-Atlantic, Asia-Northern ma Asia-Mediterranean auala,58 folauga na faaleaogainai le va o le vaiaso 52 ma le vaiaso lona tolu o le tausaga a sau, faʻatasi ai ma le faʻaleaogaina o le 11%.

E tusa ai ma faʻamaumauga a Drewry o loʻo i ai nei, i lenei vaitau, o le 66% o malaga avanoa o le a faia i luga o le auala fefaʻatauaʻiga i sasaʻe o le Pasefika,aemaise lava i le talafatai i sisifo o le Iunaite Setete.

E tusa ai ma faʻamaumauga o loʻo aoteleina e le faigofie faʻasologa o folauga ia Tesema 21st, o le aofaʻi o Asia i Amerika i Matu / Europa auala o le a taofia mai ia Tesema 2021 ia Ianuari 2022 (o lona uiga, o le taulaga muamua o le a alu ese mai le 48th i le 4th vaiaso i totonu. atoa ole 9 vaiaso).219 folauga, e aofia ai:

  • 150 folauga i Amerika i Sisifo;
  • 31 folauga i Sasae o le Iunaite Setete;
  • 19 folauga i Europa i Matu;
  • 19 folauga i le Metitirani.

I le va’aiga o so’otaga, e 67 folauga a le so’otaga, e 33 folauga a le vasa, 38 folauga a le so’otaga 2M, ma isi ala tuto’atasi e 81 folauga.

O le aofa'i o femalaga'iga taofia i lenei tausaga e maualuga atu nai lo le tausaga talu ai.A faatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga na tea nei, ua faaluaina foi le numera o malaga taofia.

Ona o le aso malolo o le Tausaga Fou a Saina (Fepuari 1-7),o nisi o vaa i le itu i saute o Saina o le a taofia.O loʻo faʻamoemoe mai le taimi nei seʻia oʻo i le Tausaga Fou i le 2022, o le a tumau pea le malosi o manaʻoga o uta ma o le a tumau pea le maualuga o le tele o uta.

Peita'i, o le fa'ama'i fou o le pale e ono iai lava se a'afiaga i le sapalai a le tagata fa'atau.

3

O loʻo faʻaauau pea le tuai o vaʻa ma suiga gaogao i luga o le auala mai Asia i Amerika i Matu.O loʻo faʻamoemoe o le faʻatulagaina o felauaiga i fafo ia Ianuari o le a feagai ma luitau sili atu, ma o le a faʻaauau pea ona fufusi le auala atoa a le US;

Ole manaoga ole maketi ma avanoa o lo'o i ai pea i se tulaga ogaoga o le sapalai ma manaoga le paleni.O lea tulaga ua fa’amoemoe e fa’atupula’ia atili ona o le taunu’u mai o uta maualuga i le afiafi o le Spring Festival, ma o le fua o uta o le maketi o lo’o fa’amoemoe e fa’atupu ai se isi galu o si’itaga.

I le taimi lava e tasi, o loʻo osofaʻia Europa e le Omi Keron fou o le korona virus, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e atunuʻu Europa faiga faʻatonutonu.Ole manaoga ole maketi mo felauaiga o mea eseese o loo faaauau pea ona maualuga;ma o le fa'alavelaveina o le gafatia o le a a'afia ai pea le gafatia atoa.

A itiiti mai a o leʻi oʻo i le Tausaga Fou, o le faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave o le a masani lava.

O lo'o fa'aauau pea le tulaga o sifi gaogao/osooso o va'a tetele.Avanoa/koneteina gaogao o lo'o i se tulaga o le vevesi a'o lumana'i le Tausamiga o le Tautotogo;ua faatupulaia foi le tumutumu o uafu i Europa;ua mautu manaoga o maketi.O fa'ama'i fa'alotoifale talu ai nei na a'afia ai le aofa'i o uta o uta.O loʻo faʻamoemoeina o Ianuari 2022. O le ai ai se galu o uta maualuga aʻo leʻi oʻo i le Spring Festival.

4

O le Shanghai Container Freight Index (SCFI) o loʻo faʻaalia ai o le a tumau pea le maualuga o tau o uta i maketi.

O auala Saina ma Metitirani o loʻo faʻaauau pea ona oʻo i vaʻalele gaogao / osooso, ma o loʻo faʻasolosolo malie le manaʻoga o maketi.O le tulaga lautele o avanoa i le afa lona lua o le masina e faigata, ma o le tau o uta i le vaiaso mulimuli o Tesema na faʻatupulaʻia teisi.

5


Taimi meli: Tes-27-2021