Mafua'aga ma fofo mo ta'i fa'alava natia i ie masini lalaga lapotopoto

O taʻavale natia e faʻatatau i le mea na tupu i le taimi o le faʻaogaina o le masini lalaga liʻo, o le tele o faʻamau e suia, e mafua ai le lautele ma le le tutusa i luga o le ie.O nei faʻafitauli e masani ona mafua mai i faʻafitauli lelei poʻo faʻapipiʻi faʻatasi ma vaega o masini.
1.Tu'ufa'afitauli sa'o fa'apipi'i.Toe siaki le laugatasi, lapotopoto, laugatasi ma le lapotopoto o le pa'u.Pulea i totonu o le sa'o talafeagai.

Mafuaaga ma fofo mo hidd2

2. Faʻafitauli i le lelei o le pusa cam lava ia ma lona faʻapipiʻiina saʻo.O le saʻo o le vaevaega tutusa e tatau ona pulea i le taimi o le gaosiga o pusa pusa ma le gaosiga, ma le faʻaogaina o le liʻo ma le cylinder e tatau ona pulea i le taimi o le faʻapipiʻiina.

3. O le faʻafitauli o le faʻamaopoopoina i le va o le faʻaogaina o le mea faʻapipiʻi pito i luga ma le mea faʻapipiʻi ipu.E mafai foi ona taʻua o le tuʻufaʻatasia o le pito i luga ma le pito i lalo o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina e mafai ona faʻasusuina le selau mita i totonu o le pito i lalo, faʻaofiina o se spacer ma se mafiafia e fetaui ma le tui nila i le pito i luga, oomi. le nila mita e faasaga i le spacer, ma tamo'e mo le taamilosaga e tasi e iloa ai le fa'agaoioiga..O lemasini lalaga lapotopotomanaoga masani a le gaosi oloa mo le faagaoioiga synchronization o le pulea i totonu o 8 uaea.O le laʻititi o le mea sese, o le maualuga o le saʻo.

4. E mafua ona o le fa'alavelave o le fa'aliga ie.Afai o le tootoo tautau o le fa'alava ie e tasi le vaega ma e le fa'apipi'i fa'asaga i luga, o le a mafua ai fo'i le pogisa fa'alava.E sili ona lelei le mamanuina o le tootoo tautau o le faʻasalalau ie i totonu o se tootoo tautau faʻalua faʻatasi ma se aafiaga soofaatasi lautele.

5. Tulaga lelei o leave i lalo.Su'esu'e ma debug le mafolafola ma le lapotopoto o le ave i lalo fa'apipi'i, siaki pe o le ogatotonu ogatotonu o le ave i lalo ua ofuina, ma pe o le fa'amau autu e masani.

Mafuaaga ma fofo mo hidd3

6. E mafua i le fusi nifo.O suiga ma fa'alautelega o fusi nifo ma se'e e mafua ona o le le lava o le fe'ese'esea'i e mafai ona mafua ai ni ta'i fa'alava pogisa.Fa'afitauli i le fusipa'u taimi i totonu o le atigipusa fafaga vulu o lemasini lalaga jersey tasie mafai fo'i ona fa'atupu ni ta'i fa'alava pogisa.


Taimi meli: Tes-04-2023
WhatsApp Online Chat!