[Mataituina o Vietnam] Tuputupu ae faasaga i le tulaga!

O le soloia o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le faʻamaʻi, o le faʻatupulaia o le faʻaulufaleina o oloa gaosi oloa ma lavalava a Vietnam e faʻamoemoe e sili atu i le 11%!

E ui i le ogaoga o aʻafiaga o le faʻamaʻi o le COVID-19, o kamupani ie ma lavalava a Vietnamese na manumalo i le tele o faʻafitauli ma faʻatumauina lelei le tuputupu aʻe i le 2021. O le tau faʻatau atu e faʻatatau i le 39 piliona US tala, o se faʻaopoopoga o le 11.2% i lea tausaga ma lea tausaga. .A faʻatusatusa i luma o le faʻamaʻi, o lenei fuainumera e 0.3% maualuga atu nai lo le tau faʻatau atu i fafo i le 2019.

O faʻamatalaga o loʻo i luga na tuʻuina atu e Mr. Truong Van Cam, Sui Taitaifono o le Vietnam Textile and Apparel Association (VITAS) i le fonotaga a le au tusitala o le 2021 Textile and Apparel Association Summary Conference i le aso 7 o Tesema.

信图片_20211214152151

Fai mai Mr. Zhang Wenjin, “O le 2021 o se tausaga sili ona faigata mo le pisinisi ie ma lavalava a Vietnamese.I lalo o le faʻamoemoega o se faʻatupulaia le lelei o le 9.8% i le 2020, o le a ulu atu le pisinisi ie ma lavalava i le 2021 ma le tele o popolega.I le kuata muamua o le 2021, ua fiafia tele kamupani ie ma lavalava Vietnamese ona ua latou mauaina oka mai le amataga o le tausaga seia oo i le faaiuga o le kuata lona tolu po o le faaiuga o le tausaga.E oʻo atu i le kuata lona lua o le 2021, o le faʻamaʻi o le COVID-19 ua sosolo i Vietnam i matu, Ho Chi Minh City, ma itumalo ma taulaga i saute, ma mafua ai ona toetoe a malo le gaosiga o pisinisi ie ma lavalava.

E tusa ai ma le saunoaga a Mr. Zhang, “Mai ia Iulai 2021 ia Setema 2021, sa faaauau pea ona faaitiitia oloa auina atu i fafo o Vietnamese ma e le mafai ona auina atu poloaiga i paaga.O lenei tulaga e le mafai ona muta seia oo ia Oketopa, ina ua tuuina atu e le malo Vietnamese Numera 128/NQ-CP Ina ua faia le iugafono i le aiaiga le tumau o le saogalemu ma fetuutuunai fetuunaiga e pulea lelei le faamai COVID-19, o le gaosiga o le atinaʻe na amata ona toe amata, ina ia mafai ona "tuuina atu" le poloaiga.

E tusa ai ma le sui o le VITAS, o le a toe amata le gaosiga o pisinisi ie ma lavalava i le faaiuga o le 2021, lea o le a fesoasoani i le pisinisi ie ma lavalava e oʻo atu i le 39 piliona US tala i fafo i le 2021, lea e tutusa ma le 2019. Faatasi ai ma i latou, o le tau o oloa auina atu i fafo na oʻo atu i le 28.9 piliona tala Amerika, o se siitaga e 4% i lea tausaga ma lea tausaga;o le tau o le alava ma vulu e auina atu i fafo e tusa ma le 5.5 piliona tala Amerika, o se siitaga e sili atu i le 49%, e masani lava ona auina atu i maketi e pei o Saina.

O le Iunaite Setete o loʻo avea pea ma maketi sili ona tele e auina atu i fafo mo pisinisi ie ma lavalava a Vietnam, faʻatasi ai ma oloa auina atu i fafo o le US $ 15.9 piliona, o se faʻaopoopoga o le 12% i le 2020;o oloa auina atu i fafo i le maketi a le EU na ausia le US $ 3.7 piliona, o se siitaga e 14%;o oloa auina atu i fafo i le maketi Korea oo atu i le 3.6 piliona tala Amerika;o oloa auina atu i fafo i le maketi Saina e tusa ma le 4.4 piliona tala Amerika, aemaise lava oloa vulu.

Na taʻua e le VITAS o le asosi ua faʻatulagaina ni faʻataʻitaʻiga e tolu mo le 2022 faʻamoemoe: I le tulaga sili ona lelei, afai o le faʻamaʻi e pulea lelei i le kuata muamua o le 2022, o le a taumafai e ausia le sini o le auina atu i fafo US $ 42.5-43.5 piliona.I le faʻataʻitaʻiga lona lua, afai e pulea le faʻamaʻi i le ogatotonu o le tausaga, o le faʻatau atu i fafo o le US $ 40-41 piliona.I le tulaga lona tolu, afai e leʻi pulea le faʻamaʻi seia oʻo i le faaiuga o le 2022, o le faʻamoemoe mo le auina atu i fafo o le US $ 38-39 piliona.

O le fuaitau o loʻo i luga mai le wechat subscription "Yarn Observation"


Taimi meli: Tes-14-2021