Ua fa'ateleina le fa'atau atu a Bangladesh i lea masina ma lea masina, ua vala'au le asosi a le BGMEA mo le fa'avavevave o faiga fa'ale-aganu'u

O oloa auina ese atu a Bangladesh na siitia i le 27% i le $ 4.78 piliona ia Novema pe a faatusatusa ia Oketopa ona o le manaoga mo lavalava na faateleina i maketi i Sisifo ao lei oo i le vaitau o aso fiafia.

O lenei fuainumera na pa'ū i lalo i le 6.05% i lea tausaga ma lea tausaga.

O lavalava e auina atu i fafo na faʻatauina i le $ 4.05 piliona ia Novema, 28% maualuga atu nai lo Oketopa $ 3.16 piliona.

图片2

O oloa auina atu i fafo a Bangladesh na siitia i le 27% i le $4.78 piliona ia Novema o lenei tausaga mai ia Oketopa ona o le manaoga mo lavalava i maketi i Sisifo ua faateleina i le faatalitali i le vaitau o aso fiafia.O lenei fuainumera na pa'ū i lalo i le 6.05% i lea tausaga ma lea tausaga.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai na tuʻuina mai e le Export Promotion Bureau (EPB), o lavalava e auina atu i fafo na faʻatauina i le $ 4.05 piliona ia Novema, 28% maualuga atu nai lo Oketopa $ 3.16 piliona.O faʻamaumauga a le Faletupe Tutotonu na faʻaalia ai le faʻauluina o tupe mai le 2.4% ia Novema mai le masina talu ai.

Na taʻua e se nusipepa i totonu o le atunuu, Faruque Hassan, le peresitene o le Bangladesh Garment Manufacturers and Exporters Association (BGMEA), e faapea, o le mafuaaga o le maualalo o tupe maua a le kamupani lavalava i fafo i lenei tausaga nai lo le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai, ona o le faaitiitia o le manaoga o le lalolagi. ma tau o iunite.O le paʻu ma le vevesi o tagata faigaluega ia Novema na mafua ai le faʻalavelaveina o gaosiga.

O le tulaga o le faʻatupulaia o oloa faʻatau atu o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea i masina o lumanaʻi ona o le tau maualuga o faʻatauga i Europa ma Amerika o le a faʻaauau pea seia oʻo i le faaiuga o Ianuari.

图片3

O le aotelega o tupe maua mai fafo e $3.76 piliona ia Oketopa, ose 26 masina maualalo.Mohammad Hatem, taʻitaʻifono faʻapitoa o le Bangladesh Knitwear Manufacturers and Exporters Association (BKMEA), faʻamoemoe afai e le faʻaleagaina le tulaga faʻapolokiki, o le a vaʻaia e pisinisi se tulaga lelei o atinaʻe i le tausaga a sau.

Ua talosagaina e le Bangladesh Garment Manufacturers and Exporters Association (BGMEA) le faʻavavevaveina o faiga faʻaleaganuʻu, aemaise lava le faʻavaveina o le kilia o oloa mai fafo ma oloa auina atu i fafo, e faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa o fale gaosi lavalava ua saunia.


Taimi meli: Tes-08-2023
WhatsApp Online Chat!